неделя, 7 октомври 2007 г.

Champions League...

Цяла седмица се питахме дали ще вали уикенда. Преваля, и то много приятно и напоително, валя точно толкова, че да направи тревното покрите меко и удобно за игра, същински персийски килим. Валя точно толкова, че да охлади леките искри, които прехвърчаха от време на време между отборите.

Първоначалната ни представа с нищо но предвещаваше това което се случи. Пристигайки там намерихме около 20 крайно мобилизирани и екипирани играчи, приличащи на отбор, с леко подкрепление и 3 съдии. Свирката на съдията според мен беше или дефектна, или просто само той чуваше. В общи линии свиреше това което Мишо крещеше когато е в близост до него, макар че като цяло не повлия на играта (дори на края му казахме да им свири дузпата която ще направим в следващия момент, но те и това изпуснаха).
Доброто разпределение по терена и точните отигравания доведоха съвсем закономерно резултата до 3:0 за нас.

Като за финал домакините ни изненадоха с купа и торта, може би бяха прекалено уверени, че ще са за тях, уви не. Купата си е наша, от тези които им произвеждаме за турнирите по голф а тортата...опъна ни се, но до офиса не оцеля. Липсваше само посещение в сауната, един масаж и топла вана с патенце в нея...

6 коментара:

Bla каза...

Айде честито!

PS Само ЦСКА! :D

Ivan Gakov каза...

Eh znachi, kyde pyk q namesi sega CSKA tuk?

Bla каза...

ЦСКА е в мъжки род ве! :)

PS А "Левски" e в среден. :D

Ivan Gakov каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Ivan Gakov каза...

Levski e edin i niama da se byzikash s nego..., che shte ima baba meca! :-)

Bla каза...

Само не ми говори на баба Меца, да няма после дедо КОЗел! :D